Κως: Κίνδυνος για τους περαστικούς σε πολυσύχναστο σημείο στο Ασφενδιού (φωτο)

Καταγγελία για ένα επικίνδυνο σημείο σε δρόμο της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού στην Κω πάνω από τον οποίο έχει κρεμάσει μεγάλο πεύκο θέτοντας σε κίνδυνο ντόπιους και τουρίστες κάνει ο επιχειρηματίας, Γιώργος Παπαθεοδωράκης και ο Μιχάλης Γιωργαλλής, Κοινοτικός Σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος της Δ.Κ. Ασφενδιού.

Ολόκληρο το κείμενο της καταγγελίας έχει ως εξής:

«Εδώ και ένα μήνα στο δρόμο προς την Κεφαλόβρυση στο Ασφενδιού ένα μεγάλο πεύκο έχει κρεμάσει πάνω από το δρόμο που περνάνε ντόπιοι και τουρίστες. Το πόσο επικίνδυνο είναι μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες.

Ως επιχειρηματίας της περιοχής και από φόβο μην προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα ενημέρωσα την κοινότητα Ασφενδιού. Δυστυχώς καμία ενέργεια μέχρι σήμερα δεν έγινε.

Ενημέρωσα και τον προηγούμενο πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Γιωργαλλή και του ζήτησα να κάνει κάτι. Πήγαμε και το είδαμε μαζί και με συμβούλεψε να πάω στην κοινότητα.

Και εγώ ρωτάω πόσες φορές πρέπει να πάω να τους ενημερώσω; Πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά να έρθουν στη Κεφαλόβρυση;»

?????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΩΣ, ΑΣΦΕΝΔΙΟ, ΠΕΥΚΟ. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!