Καταγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης στο ΚΑΠΗ Σταμάτας

Kαταγγελίες για ατασθαλίες στην αγορά και κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης για το ΚΑΠΗ Σταμάτας κάνει η παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία». Στην ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής:

«Η παράταξη μας μέσα από την διαδικασία του συνεχούς διαλόγου με τον πολίτη γίνεται, μεταξύ άλλων, συχνά δέκτης παραπόνων και καταγγελιών για την ικανότητα της σημερινής διοίκησης του Δήμου μας. Στο μέτρο του δυνατού παρεμβαίνουμε δυναμικά και αποτελεσματικά προς όφελος των συνδημοτών μας.

‘Όμως υπάρχουν και καταγγελίες οι οποίες είναι πολύ σοβαρές και απαιτούν χρόνο για να εξεταστούν και να τεκμηριωθούν, προκειμένου να μη σπιλώνονται άδικα άνθρωποι αφού επισύρουν σωρεία αδικημάτων.

Τις τελευταίες ημέρες, έγινε μια σοβαρή καταγγελία από συμπολίτες μας που αφορά την αγορά και την ανεξήγητη υπερκατανάλωση, ποσότητας πετρελαίου θέρμανσης για το ΚΑΠΗ Σταμάτας το οποίο λειτουργεί ελάχιστες ώρες το μήνα (έως καθόλου, σύμφωνα με την καταγγελία).

Προκειμένου να  αποφύγουμε λανθασμένα συμπεράσματα καλούμε τον Δήμαρχο να απαντήσει δημόσια στα εξής ερωτήματα:

1.Ποιά είναι η πιο πρόσφατη ημερομηνία αγοράς ποσότητας πετρελαίου θέρμανσης για το ΚΑΠΗ Σταμάτας;

2.Ποιά είναι η πιο πρόσφατη ημερομηνία πλήρωσης της δεξαμενής;

3.Ποια είναι σήμερα (23/12/2015) η στάθμη του πετρελαίου στη δεξαμενή;

4.Μπορείτε να δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία του προμηθευτή και τα σχετικά έγραφα (τιμολόγια/δελτία αποστολής)

5.Πως μπορεί τελικά να εξηγηθεί (αν προκύπτει) η υπερκατανάλωση;

Στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και του σεβασμού στους δημότες του Δήμου Διονύσου,  αναμένουμε την άμεση απάντηση από τον κύριο Ζαμάνη και τους καθ’ ύλην αρμόδιους».

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΠΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!