Καταγγελία: Σκουπίδια, τρωκτικά και υπερχειλισμένοι κάδοι στο Δ.Μαρκόπουλου (φώτο) - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
25
Σεπτέμβριος
Back

Καταγγελία: Σκουπίδια, τρωκτικά και υπερχειλισμένοι κάδοι στο Δ.Μαρκόπουλου (φώτο)

Εξαφανισμένοι κάδοι, υπάρχοντες με σπασμένα καπάκια, άλλοι υπερχειλισμένοι με ποντίκια και διάφορα άλλα τρωκτικά να παρασιτούν’ αυτήν την εικόνα μάς περιγράφει αναγνώστρια της aftodioikisi.gr για την οδό Θερμοπυλών στο δήμο Μαρκόπουλου.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν και όπως αναφέρει η αναγνώστρια της aftodioikisi.gr, η αποκομιδή των απορριμμάτων δε γίνεται τακτικά, αφού τονίζει οι κάδοι αδειάζουν “όποτε τους κάνει κέφι”.
Στο σημείωμα που λάβαμε επισημαίνεται ότι παρά την καθημερινή τηλεφωνική ενημέρωση από τους πολίτες στο δήμο, αλλά και τη γραπτή ενημέρωση σε δήμαρχο, σε αντιδήμαρχο, αλλά και τους αρμοδίους “εμείς τα λέμε, εμείς τα ακούμε”.
Η αναγνώστρια απευθύνει έκκληση στους υπευθύνους να επιληφθούν του θέματος, υπογραμμίζοντας το κίνδυνο που επιφυλάσσει η υφιστάμενη κατάσταση για τη ζωή των κατοίκων “των παιδιών και των εγγονών μας”.
parapono_markopoulo_aftodioikisi skoupidia_parapono_markopoulo_aftodioikisi skoupidia_aftodioikisi_aftodioikisi

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!