Καταγγελία-Νέα Φιλαδέλφεια: Τοποθετήθηκαν κολωνάκια για να διευκολυνθεί συγκεκριμένος κάτοικος (φωτο)

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες από κάτοικους στη Νέα Φιλαδέλφεια, για μία «περίεργη» απόφαση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας. Συγκεκριμένα οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με τρία κολωνάκια τα οποία τοποθετήθηκαν με σκοπό πάντα τις καταγγελίες να διευκολυνθεί κάτοικος της απέναντι πολυκατοικίας ο οποίος έχει μεγάλο όχημα και δυσκολεύεται να βγει με άνεση από το υπόγειο γκαράζ του. Κάτι τέτοιο βέβαια φαίνεται πως έρχεται σε αντίθεση με το συμφέρον των υπολοίπων δημοτών αφού προκαλεί προβλήματα στάθμευσης και για τους επισκέπτες του γηροκομείου και για τα ασθενοφόρα.

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες:

«Στην οδό Αρτάκης δίπλα στο γηροκομείο ο Δήμος έβαλε 3 κολωνάκια πάνω στο οδόστρωμα για να διευκολυνθεί κάτοικος της απέναντι πολυκατοικίας ο οποίος έχει μεγάλο όχημα και δυσκολεύεται να βγει με άνεση από το υπόγειο γκαράζ του. Με τον τρόπο αυτό στερεί στους υπολοίπους κατοίκους, στους επισκέπτες του γηροκομείου και τα ασθενοφόρα από δυο θέσεις στάθμευσης για τις οποίες υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα! Είναι αυτό νόμιμο;;; Μπορώ να ζητήσω κι εγώ κολωνάκια;;;»

«Ανάστατοι οι κάτοικοι με την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την δέσμευση δυο θέσεων πάρκινγκ από την γειτονιά στην οδό Αρτάκης, για να εξέρχεται και εισέρχεται με άνεση ο κάτοχος του κλειστού υπογείου πάρκινγκ της απέναντι πολυκατοικίας. Η τοποθέτηση των εμποδίων έγινε το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Οι αντίδραση των κατοίκων ήταν άμεση με τηλέφωνα για παράπονα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου όπου και μας γνωστοποιούσε ότι η απόφαση της επιτροπής είναι νόμιμη κι ότι εάν επιθυμούν να συντάξουν ένσταση επί της απόφασης για να επανεξεταστεί. Την οδηγία της Τεχνικής Υπηρεσίας ακολούθησαν οι κάτοικοι και αναμένουμε νεότερα»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ, ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ