Καταγγελία για παιδικούς σταθμούς: Η «Οδύσσεια» μιας μητέρας μετά τα αποτελέσματα

Επώνυμη καταγγελία στην aftodioikisi.gr έστειλε μητέρα από τις Σέρρες μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ. Σε αυτήν περιγράφει την «Οδύσσειά» της προκειμένου τα παιδιά της να έχουν μια θέση στους παιδικούς σταθμούς της περιοχής.

Δείτε πώς περιγράφει τα γεγονότα:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα φαινόμενο που προέκυψε σήμερα στο δήμο Σερρών, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ. Κάλεσα τη δομή όπου εντάχθηκαν τα δύο μου παιδιά (παιδικό και βρεφικό τμήμα αντίστοιχα) για να ρωτήσω για τις εγγραφές και μου απάντησαν πως είναι πλήρης, ακολούθως κάλεσα και τις επόμενες δύο, η απάντηση ήταν ίδια. Εντέλει κατάφερα να βρω μία θέση για νήπιο 3 ετών, αλλά όχι για το βρέφος. Όλοι μου ανέφεραν ότι οι θέσεις στα βρεφικά τμήματα έχουν καλυφθεί σε όλη την περιοχή από τις 9:30 το πρωί και φταίει η ΕΕΤΑΑ που έδωσε παραπάνω voucher. Τέλος κάλεσα την ΕΕΤΑΑ και όπως φαντάζεστε δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή.  Αναρωτιέμαι πως με 195,99 μόρια και ενώ είμαι ωφελούμενη δεν έγινα δεκτή από τους βρεφικούς σταθμούς, ποιος ο λόγος να καταθέτουμε τόσα δικαιολογητικά στην ΕΕΤΑΑ (κάρτα ανεργίας μητέρας, κάρτα ανεργίας συζύγου, εισόδημα στα 5000€), να περιμένουμε με ανυπομονησία τα οριστικά αποτελέσματα, να χαιρόμαστε πως θα μπορέσουμε τώρα πια να αναζητήσουμε μια εργασία και τελικά επειδή η ΕΕΤΑΑ όρισε ότι τα αποτελέσματα της σύζευξης δεν είναι δεσμευτικά, οι παιδικοί σταθμοί μας απέρριψαν λόγω μη βύσματος. Παρακαλώ όπως για τις όποιες ενέργειές σας για την άμεση ενημέρωση μας.

ΥΓ. Επισυνάπτω φωτογραφία από τα οριστικά αποτελέσματα.

Δήμου Χρυσαυγή»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΣΠΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!