καταγγελίες-δ-ζωγράφου-ο-δήμος-από-980556

Καταγγελίες – Δ. Ζωγράφου: “Ο Δήμος από πλευράς καθαριότητας βρωμάει”

Πολλές είναι οι καταγγελίες από την πλευρά των πολιτών για τον Δήμο Ζωγράφου λόγω της καθαριότητας. Οι πολίτες αναφέρουν πως υπάρχουν πολύ μεγάλα προβλήματα στον τομέα αυτόν, τόσο λόγω έλλειψης εργαζομένων, όσο για λόγους διοίκησης.

Μία από τις καταγγελίες αναφέρει:

“Ο δήμος από πλευράς καθαριότητας βρωμάει. Από πλευράς πρασίνου έχει τελείως εγκαταληφθεί και τα φύλλα των ακλάδευτων δέντρων βουλώνουν τα φρεάτια. Τα λέμε κάθε μέρα, αλλά οι υπεύθυνοι της καθαριότητας και τους πρασίνου απλώς ενημερώνονται. ”

Μία ακόμα καταγγελία πολίτη, ο οποίος αναφέρει:

“Για την πολη που έχει θέμα με την καθαριότητα είναι εμφανές πως κάτι γίνεται !!!!Είτε οι εργαζόμενοι κάνουν κάτι “πονηρό” ειτε μπορεί να υπηρξαν κρούσματα στην καθαριοτητα και να απέχουν ή κάποιο αλλο θέμα.Ξαφνικά να βρώμισε και να φταιει η διοικηση δεν κολλάει τι θα τους ειπε μην τα μαζεύετε??Πραγματικά τι γράφουν ή υπονοούν μερικοί ειναι φοβερο”

Στην παρακάτω ανάρτηση πολίτης καταγγέλει ότι υπάρχει εστία μόλυνσης σε μία συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου, χωρίς να προβαίνει σε καμία ενέργεια.

“Η πόλη βρωμάει 3 μήνες τους ενημερώνω για την γωνία σκουπιδότοπο και η απάντηση είναι δεν προλαβαίνουμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ μέχρι την ιδιαίτερα του δημάρχου ενοχλεισα νε 2 τηλέφωνα και…τίποτα.”

Και ο Δήμος απαντά

“Σε ποιο σημείο αναφέρεστε;”