Καταγγελία για δήμαρχο Δάφνης -Υμηττού: Έθεσε σε κίνδυνο μαθητές (φωτο) - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
28
Μάρτιος
Back

Καταγγελία για δήμαρχο Δάφνης -Υμηττού: Έθεσε σε κίνδυνο μαθητές (φωτο)

Σε κίνδυνο θέτει ο δήμαρχος Δάφνης -Υμηττού, Τάσος Μπινίκος την προσέλευση των παιδιών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του 5ου νηπιαγωγείου Υμηττού και του 3ου δημοτικό Υμηττού, σύμφωνα με καταγγελία γονέα στο aftodioikisi.gr.

Όπως τονίζει η κάτοικος της περιοχής, τα δύο σχολεία παρέμειναν ανοιχτά Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη ενώ όλα ήταν παγωμένα. Σε επικοινωνία που είχε η ίδια με το δήμαρχο για το ζήτημα της απάντησε “πείτε μου έναν λόγο για να τα κλείσω”.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:

Καλημέρα, είμαι κάτοικος στον Δήμο Δάφνης- Υμηττού και θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου και παράπονο μου ως μητέρα ενός 4χρονου αγοριού που είχε την υποχρέωση να βρίσκεται στο σχολείο του (προνηπιο) την Τρίτη 7/2 και την Τετάρτη 8/2 και όπως διαβάζω και την Πέμπτη 9/2 θα πρέπει να προσέλθει έως τις 8:30.

Να σημειώσω ότι το σχολείο 5ο νηπιαγωγειο Υμηττού, βρίσκεται σε μια μύτη του Δήμου ανάμεσα στο Δήμο Βύρωνα και τον Δήμο Ηλιούπολης που την Τρίτη ήταν κλειστά. Το αστείο είναι ότι το 3ο δημοτικό Υμηττού που συστεγαζεται με το 9ο Ηλιούπολης ήταν ανοιχτό την Τρίτη (μόνο του Υμηττού).Την Τετάρτη το πρωί ήταν όλα παγωμένα. Το συγκρότημα όλων αυτών των σχολείων βρίσκεται σε σημείο με ανηφόρες, κατηφόρες.

Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Τάσο Μπινισκο και σε ερώτηση μου γιατί άφησε τα συγκεκριμένα σχολεία ανοιχτά, η απάντηση ήταν “πείτε μου έναν λόγο για να τα κλείσω”

Οι συνεχείς εύτονες χιονοπτώσεις κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα της Τρίτης και οι παγωμένες αυλές και σκάλες του νηπιαγωγείου το πρωί της Τετάρτης, όπως σας επισυνάπτω, δεν είναι λόγος?? Αναρωτιέμαι…..Την Πέμπτη τα παιδιά στον Δήμο Ηλιούπολης και Βύρωνα καλούνται να πάνε στις 9:00 και ενώ έχει ζητηθεί να υπάρχει μια ειδική μέριμνα για τα συγκεκριμένα σχολεία του Υμηττού λόγω τοποθεσίας ο δήμαρχος εξακολουθεί να θέτει σε κίνδυνο την προσέλευση των παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!