καταγγελία-δ-καλαμάτας-το-πλεόνασ-985869

Καταγγελία – Δ. Καλαμάτας: “Το πλεόνασμα οφείλεται στην ελάχιστη απορροφητικότητα των έργων”

Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως για τον Δ. Καλαμάτας. Ένας δημοτικός σύμβουλος είχε καταγγείλει την αδυναμία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου από την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως λιμνάζουν τα έργα και οι μελέτες, ενώ όπως αναφέρει “Οι κακοτεχνίες αποτελούν σήμα κατατεθέν”. Και καταλήγει πως “Η δημοτική αρχή επφυλάσσει ρόλο κομπάρσου στο δήμο μας έχει προσαρμόσει το μέλλον της στις δικές της ικανότητες που προσδιορίζονται και περιορίζονται στο αδιαφανές τοπίο των αναθέσεων και των προσλήψεων.”

Η ανάρτηση

“Πανηγυρίζει η δημοτική αρχή για το πλεόνασμα του προϋπολογισμού ουσιαστικά όμως αποδέχεται την ανικανότητά της να εκτελέσει τον προϋπολογισμό.

Σαφέστατα το πλεόνασμα οφείλεται στην ελάχιστη απορροφητικότητα εκτέλεσης των έργων.
Λιμνάζουν έργα συνεχιζόμενα ,λιμνάζουν έργα στις μελέτες , δεν προγραμματίζονται νέα έργα προοπτικής της πόλης.Οι κακοτεχνίες αποτελούν σήμα κατατεθέν.
Κυριαρχεί η λογική του , , βλέποντας και κάνοντας ,,, η δήθεν κινητικότητα στη διεκδίκηση αποσπασματικών έργων χωρίς σχέδιο ακόμη και οι όποιες αναπλάσεις γίνονται χωρίς κυκλοφοριακή μελέτη και αντίθετα στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο ΣΒΑΚ.*
Η δημοτική αρχή επιφυλάσσει ρόλο κομπάρσου στο δήμο μας έχει προσαρμόσει το μέλλον της στις δικές της ικανότητες που προσδιορίζονται και περιορίζονται στο αδιαφανές τοπίο των αναθέσεων και των προσλήψεων.
Ο Δήμος Καλαμάτας αξίζει καλύτερη τύχη ,αξίζει να πρωταγωνιστήσει, αξίζει να γίνει τόπος ζωής.
ο οφείλουμε στις επερχόμενες γενιές..
Καλή ,ελπιδοφόρα ,δημιουργική χρονιά!!”