«Η Αρχή Ψινάκη πετάει τα παιδιά έξω από το γήπεδο της Αγ.Μαρίνας»

Για μία απίστευτη και πρωτοφανή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνα, κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος, Στέργιος Τσίρκας, σε ανοιχτή επιστολή προς την δημοτική αρχή Ψινάκη.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η επιστολή του:

Πενήντα χρόνια προσπαθειών της Εκκλησίας της Ελλάδος να αναγνωριστεί ως ιδιοκτήτης του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας και του περιβάλλοντος χώρου ΔΕΝ το έχει καταφέρει.

Τώρα μέσα σε πέντε μήνες διοίκησης από την νέα δημοτική αρχή και μετά την έξωση των παιδιών του Μαραθώνα από το κλειστό τους γήπεδο, πετάμε και τα παιδιά της Αγίας Μαρίνα και της ευρύτερης περιοχής από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Απευθύνομαι στην Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα σε αυτούς που ψήφισαν στην οικονομική επιτροπή για την αναγνώριση της Εκκλησίας της Ελλάδος ως ιδιοκτήτη του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας και τους ΖΗΤΩ να πάρουν πίσω την απόφαση της  Ιανουαρίου , να πάνε στο δικαστήριο την Δευτέρα 2/2/2015 και να διεκδικήσουν 28ης το δίκιο μας.

Το γήπεδο και οι περιβάλλοντες χώροι ανήκουν στον Δήμο παραχωρημένοι από το Ελληνικό Δημόσιο από το 1981. Έχουν υποχρέωση και καθήκον ηθικό και πολιτικό να διαφυλάσσουν τα δικαιώματα και την περιουσία του Δήμου με όλα τα ένδικα μέσα και σε όλους τους βαθμούς των ένδικων μέσων .

Πέραν αυτών πρέπει να σεβαστούν και τους αγώνες όλων αυτών που τους διεκδικεί η Εκκλησία της Ελλάδος την περιουσία τους. Βλέποντας τον Δήμο να συμβιβάζεται χωρίς μάχη, τι θα κάνουν με όλους αυτούς.

Ζητώ και πάλι ΑΜΕΣΑ να ανακληθεί η απόφαση και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν όλους εμάς δίπλα τους αν το ζητήσουν.

 ΤΣΙΡΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

 Δημοτικός Σύμβουλος

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως διάβασα στην εισήγηση της απόφαση σας, πέραν των άλλων ότι το γήπεδο συνορεύει με το ρέμα Ζούμπερι . Καμία σχέση με την πραγματικότητα .

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!