Εργαζομενοι δήμου Διονύσου: Η αντιδήμαρχος μας «κλειδώνει» το γάλα

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έφτασε στην aftodioikisi.gr από εργαζόμενους του δήμου Διονύσου. Συγκεκριμένα η καταγγελία έχει να κάνει με την διανομή του γάλατος των υπαλλήλων στην καθαριότητα.

Όπως αναφέρει η καταγγελία,η υπεύθυνη αντιδήμαρχος κ. Αγγελική Πέππα κλειδώνει το γάλα των εργαζομένων ώστε να μην το παίρνουν οι υπάλληλοι που το δικαιούνται. Όπως αναφέρει έχει έγκυρες πληροφορίες πως η κ. Πεππα ανοίγει το ψυγείο για να πάρουν οι εργαζόμενοι το γάλα τους από τις 12.00 με 14.00, κάτι που σημαίνει πως εάν κάποιος τελειώσει 10.30 με 11.00 είναι αναγκασμένος να περιμένει 1 με 2 ώρες να ανοίξει το ψυγείο να πάρει ένα μπουκάλι γάλα.

Επίσης η καταγγελία αναφέρει πως η διοίκηση του δήμου έχει αποφασίσει να δίνει το γάλα στους εργαζόμενους ανά 2 μέρες κάτι που είναι αντίθετο με την οδηγία της Έ.Ε να δίνεται πριν ή κατά την εργασία των υπαλλήλων που ασκούν ανθυγιεινά επαγγέλματα καθημερινώς. Ο ισχυρισμός του δήμου είναι πως επειδή κάποια άτομα έπαιρναν παραπάνω γάλατα δεν έφταναν για τους τελευταίους. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περισσεύουν 3 κούτες γάλα παρότι είναι αριθμητικά ακριβώς, ένα για τον κάθε έναν.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΑΛΑ, ΔΗΜΟΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ, ΔΗΜΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!