Επιλεκτική η αποκομιδή σκουπιδιών στη Λαμία

Σε απίστευτη καταγγελία που αφορά την αποκομιδή των απορριμμάτων προχώρησε επαγγελματίας από τον Γοργοπόταμο, στρεφόμενος κατά του Αντιδημάρχου Λαμιέων, Σπύρο Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με τον επαγγελματία της περιοχής κ. Τσάμη, ένα μεσημέρι πήγε στο Γοργοπόταμο ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Λαμιέων και πήρε σκουπίδια από ορισμένα σπίτια και από μια συγκεκριμένη ταβέρνα.

Δημότες έχουν αναφέρει ότι τελευταία υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην αποκομιδή των σκουπιδιών στο Δήμο Λαμιέων, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρξε καταγγελία που θα έκανε λόγο για  αποκομιδή κατ΄ επιλογήν ή κατά παραγγελία.

Σύμφωνα με τον κ. Τσάμη, όταν ο ίδιος και άλλοι κάτοικοι ζήτησαν να αδειάσουν και τους υπόλοιπους κάδους, που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα, η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι υπήρχε εντολή από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να πάρουν μόνο τα σκουπίδια από μια συγκεκριμένη ταβέρνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποδέκτης πολλών καταγγελιών, είναι και ο νέος δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο κ. Τσάμης μίλησε στο LamiaReport.gr, από όπου μας εστάλη και η παραπάνω φωτογραφία. Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!