Δήμος Δεσφίνας – Δελφών: Το νερό «νεράκι» λένε οι κάτοικοι του Βάλτου

  • Απο stergios
  • 18 Αυγούστου 2019 - 09:24
  • Comments Off

Το νερό «νεράκι» λένε οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του παραθαλάσσιου οικισμού «Βάλτος» του Δήμου Δεσφίνας – Δελφών Φωκίδας. Τις προηγούμενες είκοσι μέρες και μέχρι σήμερα, που η πλειοψηφία των εργαζομένων και των επαγγελματιών πήραν τις άδειές τους, τις περισσότερες απ’ αυτές τις περνάνε χωρίς μια σταγόνα νερού. Έτσι μοιάζει σαν ανέκδοτο αυτό που αναφέρεται στο site ότι «…Ο Βάλτος είναι ένας από τους μεγαλύτερους οικισμούς της Δεσφίνας ο οποίος έχει όλες τις σύγχρονες υποδομές (δίκτυο νερού & ύδρευσης, εστιατόριο, δρόμο με άσφαλτο). Είναι από τους εντυπωσιακότερους οικισμούς της Δεσφίνας καθώς περιβάλλεται από ένα καταπράσινο δάσος και ποταμάκια…».

Το χειρότερο δε απ’ όλα είναι ότι δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση απ’ τους αρμόδιους της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑ, ενώ στις διαμαρτυρίες των κατοίκων εφευρίσκουν διάφορες δικαιολογίες ότι δηλ. έχει πρόβλημα το δίκτυο ή υπάρχει υπερκατανάλωση, όταν με την ίδια και περισσότερη κατανάλωση των προηγούμενων χρόνων δεν υπήρχαν ανάλογα προβλήματα.

Φαίνεται ότι η δημοτική αρχή Δεσφίνας-Δελφών και ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος δεν τολμούν να πουν ποια είναι η πραγματική αλήθεια για την έλλειψη του νερού. Δεν λένε δηλ. ότι μια σημαντική ποσότητα νερού, σύμφωνα με καταγγελίες, πάει στον εργολάβο για το άνοιγμα των δρόμων και τη διαμόρφωση των χώρων για την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στο βουνό νότια του οικισμού. Κύριε δήμαρχε η τοποθέτηση ανεμογεννητριών δεν αποτελεί ανάπτυξη, αλλά καταστροφή της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και εσείς είχατε εκλεγεί για να προασπίζεστε το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των δημοτών σας και όχι των εργολάβων και των πολυεθνικών εταιρειών.

Η αδιαφορία που δείξατε κ. Δήμαρχε για την περιοχή μας φαίνεται δεν ήταν η εξαίρεση και γι’ αυτό οι πολίτες του δήμου σας αποδοκίμασαν και δεν σας επανεξέλεξαν. Ελπίζουμε να μην έχει την ίδια στάση και νέος δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΕΡΟ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΕΥΑ, ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΔΕΛΦΩΝ, ΒΑΛΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!