Δ. Θήρας: Τραγικές & επικίνδυνες οι συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους (φωτο)

Μόνο επικίνδυνες μπορούν να χαρακτηριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι εργαζόμενοι στον Δήμο Θήρας. Οι εικόνες που αντίκρισε η αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη Σαντορίνη έπειτα από αιφνιδιαστική επίσκεψη ήταν πραγματικά τραγικές.  Συγκεκριμένα η Ταμίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κα. Μαρία Παπαδοπούλου δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες και έγραψε τα εξής:

 

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Νο2 (μετά το Δήμο Αλεξανδρούπολης) & ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΨΑΡΙΑ…..ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

Τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας για τους Δημοτικούς Υπάλληλους στο Δήμο Θήρας (σε ένα πλούσιο και με τεράστια έσοδα Δήμο) διαπιστώσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε το νησί αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μετά από καταγγελία του τοπικού Συλλόγου Εργαζόμενων.

Για αρχή θα σας αναφέρω ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων στεγάζεται σε μισθωμένα κτίρια της γεωργικής ένωσης τα περισσότερα των όποιων είναι πρώην δεξαμενές μούστου….

Υγρασία παντού, νερά να εισρέουν σε κάθε βροχόπτωση με κίνδυνο βραχυκυκλώματος και ηλεκτροπληξίας (ήδη έχουν συμβεί περιστατικά με πολύμπριζα να σκάνε) καθώς τα ρελέ είναι διακοσμητικά κουμπιά στους ξεγυμνωμένους ηλεκτρικούς πίνακες, σοβάδες να κρέμονται, σίδερα σκουριασμένα να ξεπροβάλουν στα μπετά, γεμάτα ρωγμές.

Εκθέσεις του τεχνικού ασφαλείας αλλά και του ΣΕΠΕ Σύρου με ασφυκτικές προθεσμίες χωρίς καμιά ανταπόκριση από τη Δημοτική αρχή που κωφεύει επιδεκτικά.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ένα μικρό δείγμα…»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!