δ-ν-φιλαδέλφειας-ν-χαλκηδόνας-σχολεί-323327

Δ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας: Σχολείο χωρίς νερό και ρεύμα εδώ και 20 μέρες 

Χωρίς νερό και ρέυμα παραμένει εδώ και 3 εβδομάδες το 3o ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας “Μίλτος Κουντουράς”, μετά την έντονη βροχόπτωση της 14/10, σύμφωνα με καταγγελία της Λαϊκής Συσπέιρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εχουν περάσει αρκετές μέρες από την βροχόπτωση της 14/10 που οδήγησε στα γνωστά φαινόμενα και στην “πόλη που κρατήθηκε όρθια” κατά την Δημοτική Αρχή του κ Βούρου και την “ισχυρή Ελλάδα” του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ένα σχολείο, το 3o ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας “Μίλτος Κουντουράς” παραμένει έκτοτε χωρίς… ρεύμα!!

Μιλάμε για το σχολείο από όπου ξεκίνησε πέρσι με ταταταζούμ και μεγάλα λόγια η “η πιλοτική εφαρμογή της εξ αποστάσεως διδασκαλίας” παρουσία της Υπουργού κυρίας Κεραμέως, το ίδιο σχολείο που πέρσι απέκτησε καθηγητή για να διδάξει το πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα της Χημείας αρχές Φλεβάρη.

Είναι το σχολείο που άπασες οι κυβερνήσεις και οι δημοτικές αρχές ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ διαχρονικά έχουν ξεχασμένο στα αζήτητα, μαζί με τα υπόλοιπα του συγκροτήματος των πρώην ΚΑΤΕ, που καταλαμβάνουν οικόπεδο “φιλέτο” δίπλα στον κόμβο της Ρενώ στην Εθνική οδό.

Είναι αυτό το σχολείο εδώ και χρόνια δεν έχει καν…πόσιμο νερό (!!). Αυτά είναι τα επιτεύγματα στον 21ο αιώνα του “επιτελικού κράτους” της ΝΔ και του “κοινωνικού κράτους” του ΣΥΡΙΖΑ, του κράτους της εξουσίας του κεφαλαίου.

Κατά τα άλλα αυτό που μας μάρανε είναι η αξιολόγηση των Γαβρόγλου – Κεραμέως (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) και ο χορός εκατομμυρίων των “συνοδών έργων” της επένδυσης του γηπέδου, που είναι από ότι φαίνεται το μόνο που απασχολεί τη Δημοτική Αρχή του κυρίου Βούρου και την Περιφερειακή Αρχή του κυρίου Πατούλη αναφορικά με το Δήμο μας.

ΥΓ :

Ελέγχονται οι πληροφορίες ότι για την αντιμετώπιση σοβάδων που πέφτουν έχει κινητοποιηθεί η πολιτική προστασία και σχεδιάζεται διανομή κρανών.

Λαϊκή Συσπείρωση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας