Δ. Μαραθώνα: Εξακολουθεί να παίζει με τα νεύρα των κατοίκων του Βαρνάβα

Εξακολουθεί να παίζει με τα νεύρα των 11 οικογενειών του Βαρνάβα η δημοτική Αρχή Μαραθώνα, καθώς δε φαίνεται… φως στον ορίζοντα για επίλυση του προβλήματος της προσβασιμότητας στα σπίτια τους που αντιμετωπίζουν με το πρώτο νερό της βροχής. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις δηλώσεις στην aftodioikisi.gr του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα Παναγιώτη Τσιμίνη, ο οποίος δίνει προτεραιότητα σε άλλα θέματα. «Υπόσχομαι να επισκεφτώ σύντομα την περιοχή, αλλά θέλω να σημειώσω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δίνουμε προτεραιότητα σε άλλα θέματα», λέει απαντώντας στην ιστοσελίδα για το ζήτημα.

«Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε τα ίδια σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του χειμώνα, όπου οι νεροφαγιές, οι αναρίθμητες λακκούβες, οι λάσπες και τα χιόνια δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή μας, καθιστώντας τη διέλευση σχεδόν αδύνατη. Παρά τις δεσμεύσεις για ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου χωματόδρομου, δεν έχει γίνει τίποτα ως τώρα. Μας αγνοούν προκλητικά», σημείωνε χαρακτηριστικά στην καταγγελία του προς την ιστοσελίδα ο κάτοικος Βαρνάβα.

Η πλήρης δήλωση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βαρνάβα στην aftodioikisi.gr έχει ως εξής:

«Γνωρίζω πολύ καλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι δημότες. Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να επισκεφτώ σύντομα την περιοχή αλλά θέλω να σημειώσω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μία λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς κάνουμε προσπάθειες σε καθημερινή βάση να βελτιώσουμε όλο το οδικό δίκτυο. Πάντως να ξεκαθαρίσω ότι στο Βαρνάβα αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα αυτήν την περίοδο και δίνουμε προτεραιότητα στην επίλυση αυτών».

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΤΣΙΜΙΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!