Δ. Λυκόβρυσης: Περιμένει το… καλοκαίρι για να μην βρέχονται οι αθλητές

Καμία απάντηση δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής ο δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στην καταγγελία σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο Λυκόβρυσης που δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου στην aftodioikisi.gr. Σε αυτή αναφερόταν πως οι αθλητές αναγκάζονται να προπονούνται κάτω από πρωτόγνορες συνθήκες, όπως κρύο και βροχή, καθώς το κλειστό γυμναστήριο παραμένει ημιτελώς κατασκευασμένο, παρόλες τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις από την πλευρά του δήμου για κατάθεση οικονομοτεχνικής μελέτης για την αποπεράτωση του γυμναστηρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της aftodioikisi.gr με το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, αναφέρθηκε ότι υπάρχει γνώση του δήμου σχετικά με το πρόβλημα που αποτυπώνεται στο δημοσίευμα, ενώ υπήρξε και δέσμευση ότι σύντομα θα σταλεί μια ανακοίνωση, στην οποία ο δήμος θα παίρνει θέση σε ότι αφορά το κλειστό γυμναστήριο. Προς αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, και προκειμένου να δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατόν δόθηκε στην δημοτική υπάλληλο το e-mail της aftodiokisi.gr.

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά και ακόμα αναμένεται η απάντηση του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ελπίζουμε με τον ερχομό της νέας χρονιάς να σταλεί και η απάντηση-θέση για το κλειστό γυμναστήριο. Εκτός κι αν ο δήμος περιμένει να έρθει το… καλοκαίρι για να πάψει να ισχύει η καταγγελία και τότε να απαντήσει.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΒΡΟΧΗ, ΚΡΥΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!