Δ. Λαυρεωτικής: Έχει δημιουργηθεί σκουπιδότοπος στην κεντρική πλατεία-» Είναι ανθυγιεινό» (φωτο)

Παρατημένα οικοδομικά υλικά και σκουπίδια θα συναντήσει κανείς αν περάσει από την κεντρική πλατεία έξω από το Επισκοπείο, στον Δήμο Λαυρεωτικής. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα social media, στην πλατεία αφού έβαλαν τα φώτα και έφτιαξαν τους κυβόλιθους , άφησαν οικοδομικά υλικά, εδώ και 10 μέρες.  Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και απέναντι όπως φαίνεται και στην φωτογραφία έπειτα από ιδιωτική ανακαίνιση διαμερίσματος.

Αναλυτικά η καταγγελία έχει ως εξής:

«Στη κεντρική πλατεία έξω από το Επισκοπείο αφού έβαλαν τα φώτα και έφτιαξαν τους κυβόλιθους ( όντως ωραίο εργο), άφησαν οικοδομικά υλικά, εδώ και 10 μέρες. Ακριβώς απέναντι το ίδιο από ιδιωτική ανακαίνιση διαμερίσματος. Αμφότερα γίνονται σκουπιδότοπος από άλλους. Μπορεί κανείς να δει σακούλες με σκουπίδια, χαρτόκουτα κλπ.
Ακριβώς το ίδιο στην Ερμού μετά το πέρας των φώτων και των κυβολίθων, απέναντι από το κατάστημα Καναχαλίδη.
Εκτός από ανθυγιεινό είναι και αντιαισθητικό στο κέντρο μιας πόλης που θέλει καλοκαιρινούς μήνες να αναδείξει τον τουρισμό της.
Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να σταλεί συνεργείο να τα μαζέψει;»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
 
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!