Δ. Ηλίδας: «Boμβαρδισμένο τοπίο» θυμίζει το αγροτικό δίκτυο

Να ληφθεί άμεσα μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή Ηλίδας και να πέσει έστω και λίγο χαλίκι στους δρόμους προκειμένου να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στα χωράφια τους και φυσικά να μην κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, ζητεί με επιστολή του στην aftodioikisi.gr και τη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο» e-αναγνώστης και κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του οι περιοχές Κάμπος και Άβυσσος έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την κακοκαιρία το τελευταίο διάστημα και οι αγροτικοί δρόμοι είναι αδιάβατοι (για το λόγου το αληθές στέλνει και σχετική φωτό που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr) , με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αναγκάζονται σε πολλές περιπτώσεις να κινηθούν πεζοί, ενώ σε άλλες δεν πλησιάζουν καν στα χωράφια τους, αφού εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το οδικό δίκτυο, υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν εκτός οδοστρώματος ή ακόμη και να βουλιάξουν με τα οχήματά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την σωματική τους ακεραιότητα.

«Όλο το αγροτικό δίκτυο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Σε δρόμο στην περιοχή της Αβύσσου έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη τρύπα στην δεξιά πλευρά και οι διερχόμενοι κινδυνεύουν να πέσουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Από την αριστερή πλευρά του δρόμου, τμήμα έχει πάθει καθίζηση και ακριβώς από κάτω διέρχεται λαγκάδι, κατά συνέπεια υπάρχει ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα» σημειώνει χαρακτηριστικά στη στήλη o e-αναγνώστης.

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ, ΚΑΜΠΟΣ, ΑΒΥΣΣΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!