Δ. Δάφνης Υμηττού: Να καθαριστεί η κεντρική πλατεία-Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης (φωτο)

Σε έκκληση να καθαριστεί η κεντρική πλατεία του Δάφνης Υμηττού κάνει κάτοικος του Δήμου, αναφέροντας πως «λίγες μέρες από την εκλογή του νέου Δημάρχου κι ακόμη δεν έχει καθαριστεί ο χώρος που παίζουν τα παιδιά». Η συγκεκριμένη καταγγελία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγω για «άθλια κατάσταση με τα σκουπίδια παντού με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά από διάφορες μολύνσεις». Αναλυτικά η καταγγελία:

Προς όλους τους αρμόδιους κάνουμε έκκληση για να καθαριστεί η κεντρική πλατεία του Δήμου μας. Πέρασαν μόλις λίγες μέρες από την εκλογή του νέου Δημάρχου κι ακόμη δεν έχει καθαριστεί ο χώρος που παίζουν τα παιδιά μας! Τα συντριβάνια σε άθλια κατάσταση και τα σκουπίδια παντού με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά από διάφορες μολύνσεις. Παρακαλάμε να μην πέσουν και χτυπήσουν! Τα κάγκελα γύρω από το ένα συντριβάνι έχουν σπάσει και προεξέχουν προς την επάνω πλευρά. Τουλάχιστο ας τα αφαιρέσουν. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία. Σας ευχαριστώ πολύ. Γ. Καραισκου, κάτοικος του Δήμου.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!