Αρχαιολογικό Μουσείο: Άλλο ωράριο στο site άλλο από κοντά (φωτο)

Καταγγελία που αφορά τα ωράρια του Εθνικού Aρχαιολογικού Μουσείου έφτασε πριν από λίγο στην aftodioikisi.gr. Συγκεκριμένα στο επίσημο site του υπουργείου γράφει πως το Μουσείο, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα είναι ανοιχτό από τις 08:00-20:00, αλλά η τοιχοκολλημένη ανακοίνωση έξω από αυτό αναγράφει πως το μουσείο είναι ανοιχτό 13:00-20:00. Η καταγγελία αναφέρει τα εξής:

«Λοιπόν σας παρακαλώ πολύ διαβάστε προσεκτικά τι λέει το επίσημο site(οδυσσέας) του Υπουργείου πολιτισμού στην πρώτη εικόνα και διαβάστε τι γράφει η τοιχοκολημένη ανακοίνωση στο Εθνικό Μουσείο σήμερα το πρωί.
Στην εποχή του ιντερνετ που οι τουρίστες πληροφορούνται τα ωράρια κλπ από κει, βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτή την εικόνα του Ελληνικού Δημοσίου.Δευτέρα μετά το Πάσχα το Εθνικό Μουσείο,το πρωί είναι κλειστό.Αλλά άλλα γραφει στο ίντερνετ
Ο τουρισμός η μόνη βιομηχανία της χώρας που …λειτουργεί;
Δεν θα μιλήσω για ακόμη μια φορά για την επέκταση ωραρίου που δεν έχει γίνει ακόμη.
Ντρέπεται καποιος;αλήθεια ποιος είναι υπεύθυνος για την ιστοσελίδα του Υπουργείου;».

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΩΡΑΡΙΟ, SITE, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!