Απογραφή 2021: Καταγγελίες ότι κολλάει η πλατφόρμα - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
12
Ιανουάριος
Back

Απογραφή 2021: Καταγγελίες ότι κολλάει η πλατφόρμα

Αν και το σύστημα για την απογραφή 2021 δεν έχει ανοίξει παρά εδώ και λίγες μέρες ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα, με αποτέλεσμα η ΕΛΣΤΑΤ να δίνει παράταση στη διαδικασία που λήγει σήμερα.

Αναγνώστες του aftodioikisi.gr καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα για την αυτοαπογραφή τους στην πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα εμφανίζει πολλές καθυστερήσεις σε κάθε βήμα της διαδικασίας, ενώ σε άλλους χρήστες δεν ανοίγει καν η επιλογή της αυτοαπογραφής προκειμένου να εισάγουν τον κωδικό που έχουν λάβει.

Η καταγγελία της αναγνώστριας

Αναγνώστρια της ιστοσελίδας έλαβε τον φάκελο με τον κωδικό από τον απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ και μπήκε στην πλατφόρμα να κάνει την αυτοαπογραφή της. Εφόσον λοιπόν είχε συμπληρώσει όλο το ερωτηματολόγιο, επέλεξε να πατήσει αποθήκευση και εκεί κόλλησε το σύστημα και την ανακατεύθυνε σε μία άσπρη σελίδα με σφάλμα.

Κατόπιν τούτου έπρεπε να μπει ξανά στο σύστημα για να δει ότι αν και έχει κάνει την δήλωση της δεν μπορούσε να την οριστικοποιήσει, καθώς επαναλαμβανόταν το ίδιο ακριβώς σφάλμα βγάζοντας το ίδιο μήνυμα στην οθόνη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!