Ανοιχτά την ημέρα και κλειστά τη νύχτα (!) τα φώτα σε κεντρικούς δρόμους της Κρήτης (φωτο)

Ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Κρήτης, ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ) χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες πολίτες για την μετακίνησή τους καθώς τα τελευταία χρόνια αυξάνεται το ποσοστό αυτών που επιλέγουν να κατοικήσουν εκτός του ευρύτερου κέντρου της πόλης του Ηρακλείου.

Τα προβλήματα του ΒΟΑΚ έχουν δημοσιοποιηθεί πολλές φορές χωρίς όμως να έχουν διορθωθεί. Είναι σχεδόν αδύνατο να διανύσεις έστω και ένα ολόκληρο χιλιόμετρο χωρίς να μην πέσεις σε κάποια λακκούβα ή «μπάλωμα» στο δρόμο καθώς  η πλειοψηφία του οδικού δικτύου στο Ηράκλειο αποτελείται από ένα …ψηφιδωτό από λακκούβες και κακοτεχνίες.

Τα σοβαρά ζητήματα όμως δεν σταματούν εδώ.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το flashnews.gr, όταν πέσει το φως της ημέρας, η διέλευση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη για τους οδηγούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διαδρομή -περίπου 10 χιλιομέτρων- από την έξοδο προς Ρέθυμνο μέχρι και την έξοδο που οδηγεί στη Ρογδιά, όπου ουσιαστικά δεν υπάρχει φωτισμός. Από τις 140 πυλώνες φωτισμού λειτουργούν μονάχα οι 29.

Τα τραγελαφικά όμως τη υπόθεσης δεν σταματούν εδώ. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του flashnews, αν ρίξει κάποιος μια ματιά στον ίδιο δρόμο τις πρωινές ώρες θα διαπιστώσει ότι αυτά, τα λίγα φώτα που λειτουργούν, παραμένουν αναμμένα μέχρι και τις 9.30 το πρωί!

fotismos 22

 

fotismos 235

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΡΗΤΗ, ΒΟΑΚ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΦΩΤΑ


Αφήστε μια απάντηση