Ύποπτος φάκελος και στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (φωτο)

Στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έφτασε με τα ΕΛΤΑ, στις 08:15 σήμερα, ένας ακόμη ύποπτος φάκελος από την Ινδία. Νέος συναγερμός μετά από αυτόν στο ΤΕΙ της Πάτρας, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news.Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου του ύποπτου φακέλου που εστάλη στο γραφείο του Πρύτανη. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τηρήθηκε το Πρωτόκολλο για ραδιοβιολογικό, χημικό πόλεμο και ο ύποπτος φάκελος παρελήφθη από το ειδικό κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ για ειδικό εργαστηριακό, πλέον έλεγχο στο Χημείο του Κράτους.

Σε ότι αφορά τον νέο συναγερμό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο φάκελος έγραφε στα αγγλικά αντιπρύτανης, χωρίς να κατονομάζεται ο παραλήπτης.

Αμέσως, ενημερώθηκε η αστυνομία και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραλάβει την ύποπτη αλληλογραφία η ΕΜΑΚ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για προληπτικούς λόγους τρεις υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο, ενώ ο φάκελος θα αποσταλεί στον «Δημόκριτο».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ χθες έφτασε ακόμη ένας φάκελος στα πρώην ΤΕΙ Ηπείρου στην ‘Αρτα, με παραλήπτη τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

πηγή: tempo24.news

Δείτε επίσης:

Εκκενώθηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Ύποπτος φάκελος στον 1ο όροφο (φωτο)

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!