Υπ. Παιδείας: Τον Σεπτέμβριο η εισαγωγή φοιτητών στο Παν. Δυτικής Αττικής

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων ξεκαθαρίζει ότι οι διαδικασίες για τη συνένωση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά προχωρούν, έτσι ώστε οι πρώτοι εισαχθέντες να περάσουν το κατώφλι του πανεπιστημίου τον Σεπτέμβριο του 2018.

Τι λέει ο υπ. Παιδείας:

Το εγχείρημα ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπως έχει ήδη τονιστεί, αποτελεί ένα πρωτοποριακό βήμα στην πορεία υλοποίησης του ενιαίου χώρου ανώτατης εκπαίδευσης και έρευνας της χώρας μας. Οι εργασίες της επιτροπής που έχει συσταθεί για να εισηγηθεί προτάσεις προς το ΥΠΠΕΘ έχουν προχωρήσει ουσιαστικά και επίκειται η ολοκλήρωσή τους.

Στην διαδικασία αυτή προέχουν τα ακαδημαϊκά χαρακτηριστικά του νέου Ιδρύματος, με προσεκτικά βήματα, αλλά χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και με το βλέμμα στραμμένο στον απόλυτα εφικτό στόχο οι νομοθετικές πρωτοβουλίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του 2018 και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να δεχθεί τους πρώτους εισακτέους του τον Σεπτέμβριο του 2018.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018, ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!