Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση υποτροφιών πολιτιστικής διαχείρισης στη Γερμανία

Το ίδρυμα Robert Bosch Stiftung, το Goethe-Institut Thessaloniki και η  γερμανική Oμοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Παρουσίαση Υποτροφιών 2017 σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το οποίο στηρίζει το πρόγραμμα από φέτος χορηγώντας βραβεία σε εξέχουσες πρωτοβουλίες του προγράμματος START.

Κατά την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στις 25 Μαΐου θα πάρετε μια εικόνα για όλες τις δραστηριότητες, τους εταίρους και τα δίκτυα του προγράμματος START, θα εντρυφήσετε σε έναν καλλιτεχνικό προβληματισμό για το πώς δημιουργείται η πολιτιστική αλλαγή και θα ξεναγηθείτε σε μία έκθεση, όπου οι υπότροφοι του προγράμματος START θα παρουσιάσουν τις δεκαπέντε πολιτιστικές πρωτοβουλίες που δημιούργησαν τους τελευταίους έξι μήνες.

Η έκθεση του προγράμματος θα συνεχιστεί στις 26 Μαΐου. Σε μια Ανοιχτή Αγορά θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους υποτρόφους του προγράμματος START και τις ομάδες τους και να πληροφορηθείτε σχετικά με τα αποτελέσματα και  τις προοπτικές των πολιτιστικών πρωτοβουλιών που πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας κάνοντας εγγραφή εδώ: Eventbrite

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα START θα βρείτε εδώ: www.startgreece.net

Παραμείνετε συνδεδεμένοι μέσω: www.facebook.com/startgreece

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!