Θεσσαλονίκη: Απίστευτες ουρές φοιτητών AΠΘ και ΠΑΜΑΚ (φωτό) - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back
Απίστευτες ουρές φοιτητών σε ΠΑΜΑΚ και ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Απίστευτες ουρές φοιτητών AΠΘ και ΠΑΜΑΚ (φωτό)

Ουρές δεκάδων μέτρων και συνωστισμός φοιτητών παρατηρείται από το πρωί της Δευτέρας έξω από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το κουδούνι του πρώτου εξαμήνου της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς βρήκε τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας να συνωστίζονται και να γνωρίζουν ταλαιπωρία προκειμένου να εισέλθουν εντός του κτηρίου. Μάλιστα, όπως είχε γράψει το ThessToday.gr, η διεύθυνση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είχε γκρεμίσει τοίχο και έφτιαξε νέες εισόδους για τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους εκπαιδευτικούς, με στόχο ακριβώς να μην παρουσιάζονται εικόνες συνωστισμού.

Οι φοιτητές με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test συρρέουν κατά δεκάδες έξω από την είσοδο του ΠΑΜΑΚ, στην Εγνατία, με τον πρύτανη, Στυλιανό Κατρανίδη, να κάνει λόγο για φαινόμενα που παρατηρούνται από τις 7 έως τις 9 το πρωί. «Ήδη ανοίξαμε και άλλες θύρες για να μην ταλαιπωρούνται οι φοιτητές και θα κρατήσουμε τον έλεγχο τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που διαρκεί από τις 7 έως τις 9», τόνισε ο ο κ. Κατρανίδης, υπογραμμίζοντας ότι φέτος η κίνηση έχει αυξηθεί επειδή υπάρχουν και εκείνοι οι φοιτητές που λόγω τηλεκπαίδευσης βλέπουν για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο, παρόλο που φοιτούν ήδη δύο χρόνια.

Τεράστιες ουρές και συνωστισμός και στο ΑΠΘ

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες εικόνες παρουσιάζονται και στις σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Πολυτεχνείο εκατοντάδες φοιτητές συνωστίζονται στα σκαλιά της σχολής, με στόχο να εισέλθουν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες του ThessToday.gr από το ΠΑΜΑΚ:

Πηγή: thesstoday.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!