Στη Σύνοδο Υπουργών του ΟΟΣΑ για τη Μετανάστευση ο Κουμουτσάκος

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, μετέβη στο Παρίσι για τη Σύνοδο Υπουργών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για τη Μετανάστευση.

Ο κ. Κουμουτσάκος θα είναι ομιλητής τόσο στην εισαγωγική, όσο και στην τελική συνεδρίαση της Συνόδου, με θέμα τα συμπεράσματα από την εφαρμογή των μεταναστευτικών πολιτικών και την απαιτούμενη πολιτική δράση για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών προκλήσεων.

Επίσης, θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση με θέμα «Μέσα και πρακτικές βελτίωσης, εφαρμογής και προσαρμογής των μεταναστευτικών πολιτικών».

Στο περιθώριο των εργασιών της ιδιαίτερα σημαντικής αυτής Συνόδου, ο κ. Κουμουτσάκος θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, κ. Angel Guria, καθώς και με τον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Christophe Castaner.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΟΣΑ, ΠΑΡΙΣΙ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!