Σχολεία: Κλειστά την Τετάρτη -Δείτε σε ποιες περιοχές

Ημέρα… ξεκούρασης θα είναι για τους μαθητές η Τετάρτη (06/11), καθώς πολλά σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει το newsbomb.gr. δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στους εξής Δήμους της Αττικής: Δήμος Αμαρουσίου, Δήμος Πεύκης, Δήμος Μελισσίων και Δήμος Κηφισιάς. Όπως ενημέρωσαν τους μαθητές των εν λόγω σχολείων, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου. Καλό θα είναι βέβαια οι γονείς να επικοινωνήσουν για επιβεβαίωση με τις κατά τόπους σχολικές μονάδες.

Επίσης, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευσης των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου. Για το λόγο αυτό κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία σε όλο το νομό την ερχόμενη Τρίτη με τους μαθητές να μην παρακολουθήσουν μαθήματα, αλλά να παραμένουν σπίτι.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!