Πρόγραμμα 68 υποτροφιών Βιομηχανικής Έρευνας από το Ε.ΚΕ.Φ.Ε

Τον θεσμό των Υποτροφιών Βιομηχανικής Έρευνας για Υποψήφιους Διδάκτορες, Μεταδιδάκτορες και Συνεργαζόμενους «Adjunct» Ερευνητές εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» με την υποστήριξη του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» και προκηρύσει 68 Υποτροφίες διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών.

Η προκήρυξη απευθύνεται σε νέους ερευνητές που ενδιαφέρονται για εφαρμοσμένη έρευνα βιομηχανικού προσανατολισμού και καλούνται να υποβάλουν προτάσεις σε συνεργασία με Ερευνητές του Κέντρου, σε τομείς και εξειδικευμένα θέματα που ενδιαφέρουν τις Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό χώρο.

Επιδιώκεται η άμεση τόνωση των δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης στον ιδιωτικό τομέα, η στενή επαφή και αλληλεπίδραση των νέων επιστημόνων με δομές και προβλήματα της βιομηχανίας, με πολλαπλά οφέλη για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους και εν τέλει η ενίσχυση της καινοτομίας στη Χώρα με όλες τις θετικές επιπτώσεις για την οικονομία και την κοινωνία.

Η πρωτοτυπία και η επιστημονική αριστεία των προτεινόμενων έργων και η ουσιαστική συμβολή τους στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων των συνεργαζόμενων εταιρειών θα αποτελέσουν τα βασικά κριτήρια επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2017 τις αιτήσεις τους, σε κάθε μια από τις τρεις κατηγορίες υποτροφιών  ακολουθώντας τον Οδηγό υποβολής των προτάσεων και τα συνοδευτικά έγγραφα, σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του ΕΚΕΦΕ «Δ»: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω και για τις δραστηριότητες των Ινστιτούτων του ΕΚΕΦΕ «Δ» στο link: (http://www.demokritos.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=1936).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη επικοινωνίας κα Σοφία Μαγκιά email: [email protected]  τηλ. 2106503022

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, Ε.ΚΕ.Φ.Ε


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!