παιδικοί-σταθμοί-νέα-καθυστέρηση-επί-991865
ΠΑΙΔΕΙΑ | 31.08.2022 | 20:33

Παιδικοί σταθμοί: Νέα καθυστέρηση -Επίθεση χάκερ επικαλείται η ΕΕΤΑΑ & αυτοδιαψεύδεται

Παιδικοί σταθμοί: Αύριο (Πέμπτη) το πρωί λέει, τώρα, ότι θα εκδώσει τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher των παιδικών σταθμών η ΕΕΤΑΑ, διαψεύδοντας για μία ακόμη φορά τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Σπυρίδων υποστηρίζει ότι «δίνει μάχη για να καταφέρει να εκδοθούν τα αποτελέσματα αργά σήμερα το βράδυ αλλά το πιθανότερο σενάριο, όπως τονίζει, είναι να εκδοθούν αύριο το πρωί».

Μάλιστα, ο κ. Σπυρίδων, επιχειρώντας να αποποιηθεί κάθε ευθύνης, υποστηρίζει ότι «η  καθυστέρηση οφείλεται στην επίθεση χάκερ που δέχτηκε η Cosmote- OTE τις τελευταίες μέρες!!!!»

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η ΕΕΤΑΑ, που προφανώς  δεν γνώριζε (;) για την «επίθεση χάκερ»,  είχε ανακοινώσει ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν χθες, και στη συνέχεια σήμερα μετά το μεσημέρι. Τώρα, πάμε για αύριο το πρωί (ή μέχρι να βρεθούν οι χάκερ) και βλέπουμε…

Αποτέλεσμα, η ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιάδων γονέων που αγωνιούν για τα παιδιά τους και βρίσκονται πάνω από ένα κομπιούτερ αναμένοντας την ΕΕΤΑΑ τους ανακοινώσει, επιτέλους, το πότε.