Παιδικοί σταθμοί: Έπεσε η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ -Ταλαιπωρία για χιλιάδες γονείς (φωτο)

Εκτός λειτουργίας επί σχεδόν τέσσερις ώρες βρέθηκε σήμερα η πλατφόρμα αλλά και η κεντρική ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία ανοιξε λίγο μετά τις 12 το μερημέρι για την υποβολή σχετικών αιτήσεων στο πρόγραμμα«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της περιόδου 2017-2018.

Όπως καταγγέλουν γονείς στην aftodioikisi.gr, αλλά και οπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ (σ.σ. δείτε τις σχετικές φωτο) η είσοδος τόσο στην ιστοσελίδα όσο και την πλατφόρμα ήταν αδύνατη έως τις 4 το απόγευμα, ενώ και μετά από αυτή την ώρα υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στη λειτουργία της.

Από την ΕΕΤΑΑ παραδέχονται πως επί δυόμιση ώρες όντως υπήρχε πρόβλημα καθώς, όπως τονίζουν στις 12 το μεσημέρι μπήκαν 4.000 άτομα, ωστόσο υποστηρίζουν ότι μετά τις 2.30 το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η λειτουργία της ιστοσελίδας.

Όμως σύμφωνα με τους αναγνώστες αλλά και το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr τα προβλήματα με την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ παρέμειναν, όπως προαναφέρθηκε, τουλάχιστον έως τις 4 μμ.

Δείτε τη σχετική φωτό από την πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ στις 14.55

eetaa1455_istoselida_epese

Δείτε και τη σχετική φωτό από την κεντρική σελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 15.08: 

eetaa15.08_istoselida_epese

Δείτε τις προηγούμενες φωτο από την ιστοσελίδα: 

eetaa0_istoselida_epese

eetaa_istoselida_epese

Στις 9 Ιουνίου, η καταληκτική ημερομηνία

Να σημειωθει ότι η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις, καθώς και την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α., είναι στις 9-6-2017 στις 24.00 (περισσότερες πληροφορίες στο site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), καθώς και στο τηλέφωνο της ΚΕΔΧ, 2132047364 -8.00 με 15.00). Τα προσωρινά αποτελέσματα θα εκδοθούν στις 27/06/2017, η υποβολή ενστάσεων θα γίνει από 28/06/2017 μέχρι 30/06/2017 στις 14:00
ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν στις 04/07/2017.

Υπενυμίζεται ότι η σχετική η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της ΕΕΤΑΑ δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, φέτος αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ παιδιών που θα ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς, καθώς θα φτάσουν τις 100.000.

Προϋποθέσεις, δικαιολογητικά

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση «οι βασικές προϋποθέσεις για τις υποψήφιες μητέρες είναι το οικογενειακό εισόδημα, η οικογενειακή κατάσταση και το εργασιακό προφίλ», ενώ αναφορικά με το οικογενειακό εισόδημα:

-Με δύο παιδιά δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 27.000 ευρώ

-Με τρία παιδιά τις 30.000

-Με τέσσερα παιδιά τις 33.000 ευρώ και

-Με πέντε παιδιά τις 36.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση το εισόδημα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 36.000 ευρώ.

Παράλληλα οι ωφελούμενες/οι της δράσης θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Να είναι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οί, αυτοαπασχολούμενες/οι), ή
  2. Να είναι άνεργες/οι οι οποίες/οι να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο. Τα έγγραφα δυνάμει των οποίων βεβαιώνεται η ιδιότητα του ανέργου προσδιορίζονται στην Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. προς τους δυνητικά ωφελούμενους.
  3. Από όλες τις ως άνω κατηγορίες εξαιρούνται οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και υπάλληλοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού).Για την υποβολή των αιτήσεων οι μητέρες θα πρέπει να έχουν:–    την πράξη προσδιορισμού φόρου, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν καταθέσει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016 (1/1/2016 – 31/12/2016).–    Το προσωπικό ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΜΩΝ

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, EETAA, ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!