Μάσκες: Έγκριση σε χρόνο -ρεκόρ από το ΕΣ -Τελευταία στιγμή στα σχολεία

Ελεγκτικό Συνέδριο: Νέα ανατροπή σε σύμβαση LED δήμου 

Σε χρόνο ρεκόρ εγκρίθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο προσυμβατικός έλεγχος για την προμήθεια μασκών στα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι σχετικές συμβάσεις στάλθηκαν από την ΚΕΔΕ στο ανώτατο Δικαστήριο σήμερα το πρωί! Με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου:

-Πρώτον, όπως και ο υΠΕΣ επιβεβαιώνει στην ουσία το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr ότι η 7η Σεπτεμβρίου ήταν ανέφικτη. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν άνοιξαν τα σχολεία εγκαίρως.

-Προαναγγέλλει ότι οι μάσκες θα είναι στα σχολεία τελευταία στιγμή:

Τις επόμενες ημέρες, όλοι οι Δήμοι της χώρας θα κληθούν (ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο σε κάποιες περιπτώσεις) να εργαστούν. Έτσι ώστε το πρωί της Δευτέρας να βρει τα σχολεία με όλα τα απαραίτητα για την έναρξη μιας ασφαλούς σχολικής χρονιάς», τονίζει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κάποιοι από τους προσωρινούς αναδόχους έχουν ήδη αρχίσει την παραγωγή των μασκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στόχος είναι το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου να βρίσκεται μία μάσκα για κάθε εκπαιδευτικό και μαθητή στα σχολεία.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΓΚΡΙΣΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΜΑΣΚΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!