Λύκεια: Με το "καλημέρα" άρχισαν οι καταλήψεις  - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
14
Μάρτιος
Back
καταλήψεις

Λύκεια: Με το “καλημέρα” άρχισαν οι καταλήψεις 

Επέστρεψαν σήμερα στα θρανία οι μαθητές των Λυκείων έπειτα από αρκετούς μήνες.

Ωστόσο καποια από τα σχολεία τελούν ήδη υπό κατάληψη. Συγκεκριμένα, το 4ο Λύκειο Πετρουπόλεως τελεί υπό κατάληψη με αποτέλεσμα ο διευθυντής του σχολείου να ενημερώσει τους γονείς ότι τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση.

Ειδικότερα ο διευθυντής τόνισε ότι «επειδή διαπιστώσαμε ότι το σχολείο είναι υπό κατάληψη, τα μαθήματα σήμερα θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με τη συνήθη ώρα έναρξης (8 π.μ.). Επομένως ενημερώστε τα παιδιά σας να παραμείνουν στο σπίτι για να συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία. Ευχαριστώ πολύ».

Επιπλέον, στην Πάτρα βρίσκονται υπό κατάληψη 5 σχολικές μονάδες. Προκειται για τα Λύκεια 6ο, 7ο, 11ο,  12ο και το ΓΕΛ Δεμενίκων που μέχρι αυτή την ώρα έχουν καταληφθεί από τους μαθητές που θεωρούν πως δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν την λειτουργία τους μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!