Υπουργικές αποφάσεις για τομείς της επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΦΕΚ)

Τρεις υπουργικές αποφάσεις που αφορούν την Επαγγελματική Εκπαίδευση και ανοίγουν νέες προοπτικές με την ίδρυση ΙΕΚ, αλλά και την ανάθεση νέων τομέων σε ΕΠΑ.Λ και στη λειτουργία των ΣΕΚ, περιέχονται σε ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε χθες.

Οι υπουργικές αποφάσεις είναι:

— Αναθέσεις των Τεχνολογικών – Επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων της Β΄ Τάξης των ΕΠΑ.Λ. του Ν. 4386/2016 (Α΄ 83).

— Ίδρυση Πειραματικού Ι.Ε.Κ. της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.), με τις εξής ειδικότητες: (Τεχνικός Συντήρησης Θρησκευτικών Κειμηλίων, Θρησκευτικός Τουρισμός και Προσκυνηματικές Περιηγήσεις, Παραγωγός Ραδιοφωνικών Εκπομπών και Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων).

— Συμπληρώσεις – προσθήκες της υπ’ αριθμ. 96004/Δ4/17-6-2015 υπουργική απόφαση (Φ.Ε.Κ. 1318/1-7-2015), περί καθορισμού λεπτομερειών λειτουργίας των Σ.Ε.Κ., των Σ.Ε. και των ειδικότερων καθηκόντων των διευθυντών Σ.Ε.Κ., υποδιευθυντών, των υπευθύνων τομέων εργαστηρίων κατεύθυνσης, των υπευθύνων των σχολικών εργαστηρίων και των αρμοδιοτήτων του συλλόγου διδασκόντων Σ.Ε.Κ.

Δείτε το ΦΕΚ

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΦΕΚ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!