Ίδρυμα Ωνάση: Νέο πρόγραμμα υποτροφιών στο εξωτερικό και την Ελλάδα

Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το νέο πρόγραμμα υποτροφιών του για την ακαδημαϊκή περίοδο 2018-19 στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιδρύματος:

«Το Πρόγραμμα Υποτροφιών προς Έλληνες αφορά στη χορήγηση υποτροφιών για σπουδές πλήρους παρακολούθησης στο εξωτερικό, με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και καλλιτεχνικών κλάδων, καθώς και για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα, σε επιλεγμένους κλάδους.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών προς Αλλοδαπούς απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς καθηγητές όλων των βαθμίδων, ερευνητές-κατόχους διδακτορικού τίτλου και υποψήφιους διδάκτορες, για έρευνα στην Ελλάδα, με αντικείμενο τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Το Ίδρυμα Ωνάση, μέσα από το κοινωφελές έργο του στον πυλώνα της Παιδείας, διευρύνει διαρκώς τα πεδία δράσης του, αναζητώντας νέους δρόμους που προωθούν την καινοτομία, στηρίζουν την έρευνα και προετοιμάζουν ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Τέτοιες δράσεις είναι, ενδεικτικά: εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλη την Ελλάδα, παροχή εξοπλισμού σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια, προγράμματα στην Ειδική Αγωγή, βιωματικά εργαστήρια, καμπάνιες ευαισθητοποίησης.

Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της κοινωνίας, το Ίδρυμα Ωνάση αναπροσαρμόζει σε ετήσια βάση τον εκπαιδευτικό του σχεδιασμό και εμπλουτίζει το περιεχόμενο των χορηγιών του στην Παιδεία, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας να έχουν πρόσβαση στο υπέρτατο αυτό αγαθό».

Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα Υποτροφιών προς Έλληνες εδώ 

Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα Υποτροφιών προς Αλλοδαπούς εδώ

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ, ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]