Φοιτητικές εκλογές: Παρατράγουδα σε Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Νομική -Ξύλο στο ΑΠΘ

Με παρατράγουδα ξεκίνησαν και φέτος σήμερα το πρωί οι φοιτητικές εκλογές καθώς  δεν θα στηθούν κάλπες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ενώ στην Νομική μεταφέρθηκαν στο Ζάππειο.

Συγκεκριμένα, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο η διαδικασία «κόλλησε» στο γεγονός ότι «δεν μπορούσε να βρεθεί χώρος» (!!!) με τις παρατάξεις να διαφωνούν αν θα έπρεπε να γίνουν στην σχολή ή στο Ζάππειο. Το ίδιο σκηνικό και στη Νομική με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να έχει μεταφέρει τις κάλπες στη Νομική και τις άλλες παρατάξεις να επιμένουν ότι θα πραγματοποιηθούν στη σχολή. Τελικώς, διεξάγονται δύο παράλληλες διαδικασίες με την ΔΑΠ να έχει στήσει κάλπες στο Ζάππειο και τις άλλες παρατάξεις στη Νομική.

Την ίδια ώρα η ΔΑΠ καταγγέλλει ότι λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στο ΑΠΘ μέλη της δέχτηκαν επίθεση από περίπου δέκα κουκουλοφόρους, οι οποίοι τραυμάτισαν τρία άτομα, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Yπενθυμίζεται ότι οι κάλπες που άνοιξαν στις 7 το πρωί θα κλείσουν στις 7 το βράδυ.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΚΥΡΩΣΗ, ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!