ΕΛΓΟ «Δήμητρα»: Ξεκινούν οι εγγραφές στις επαγγελματικές σχολές

Από τις 3 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2018 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα λειτουργήσουν συνολικά έξι σχολές σε Λάρισα, Ιωάννινα, Κρήτη, Νεμέα, Καλαμπάκα και Μαρούσι.

Οι ειδικότητες που θα διδαχθούν στις σχολές είναι Θερμοκηπιακών Κατασκευών και Καλλιεργειών (στη Μεσσαρά Ηρακλείου), Αμπελουργίας-Οινοτεχνίας (στη Νεμέα), Τεχνιτών Ξυλογλυπτικής-Διακοσμητικής Επίπλου (στην Καλαμπάκα), Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων-Αρχιτεκτονικής Τοπίου (στο Μαρούσι), Αγροτικών Μηχανημάτων και Ζωοτεχνίας (στη Λάρισα), καθώς και Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας (στα Ιωάννινα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τις κατά τόπους ΕΠΑΣ, ενώ πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.elgo.gr) και στις σελίδες των ΕΠΑΣ στο Facebook.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!