Οι εκπαιδευτικοί στο Καστελλόριζο τοποθετήθηκαν πριν ανοίξουν τα σχολεία

Στο Καστελλόριζο οι εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη του σχολικού έτους, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Νίκος Ράπτη ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Ρόδου.

«Στο Καστελλόριζο τοποθετήθηκαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου 3 εκπαιδευτικοί για 19 παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο, ενώ θα έπρεπε να τοποθετηθεί ένας, ενώ στο νηπιαγωγείο, που φοιτούν 5 νήπια και ένα προνήπιο, προσελήφθησαν δύο νηπιαγωγοί, που επίσης τοποθετήθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου» είπε ο κ. Ράπτης, με αφορμή τα παράπονα που εκφράστηκαν στον Πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στο νησί, για καθυστερήσεις στην τοποθέτηση των εκπαιδευτικών.

Σημειώνεται ότι άμεση ήταν και η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας, που επικοινώνησε με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου, προκειμένου να ενημερωθεί εάν έχουν βάση οι καταγγελίες.

«Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν στην τοποθέτηση καθηγητή Αγγλικών, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο – Λύκειο), όταν ο καθηγητής αρνήθηκε το διορισμό του, αλλά κι αυτό λύθηκε τον Ιανουάριο» είπε ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!