ΕΕΤΑΑ-Παιδικοί Σταθμοί: Νέο ρεκόρ αιτήσεων -Μικρές καθυστερήσεις στην υποβολή τους

Ρεκόρ αιτήσεων υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στην πλατφόρμα ΕΕΤΑΑ, για στο πρόγραμμα«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της περιόδου 2017-2018.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο πρώτο 24ώρο από το άνοιγμα της πλατφόρμας χτες υποβλήθηκαν περίπου 15.000 αιτήσεις! Σύμφωνα με στελέχη της ΕΕΤΑΑ, πέρυσι το πρώτο 24ωρο είχαν γίνει κάτω από 10.000 αιτήσεις.

Η υψηλή και ταυτόχρονη επισκεψιμότητα είχα σαν αποτέλεσμα, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, η ιστοσελίδα αλλά και η πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ να βρεθούν χτες εκτός λειτουργίας ή να υπολειτουργούν για αρκετές ώρες, ενώ και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι να δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν της διαδικασία υποβολής των αιτήσεών τους.

Ωστόσο σήμερα τα πρόβληματα έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, από χτες ο ΟΤΕ προχώρησε στην ενίσχυση του Δικτύου, μετά από αίτημα της ΕΕΤΑΑ, και πλέον ο κεντρικός server, απέκτησε τη δυνατότητα υποδοχής περισσότερων επισκέψεων. Πάντως ο ΟΤΕ έχει ξεκαθαρίζει προς τα στελέχη της ΕΕΤΑΑ, ότι δεν μπορεί να ενισχύσει περισσότερο το κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα.

Ωστόσο από νωρίς σήμερα το πρωί έχουν ελαχιστοποιηθεί τα προβήματα και οι καθυστερήσεις, σύμφωνα με στελέχη της ΕΕΤΑΑ, είναι «μικρότερες από κάθε άλλη χρονιά». Η είσοδος στην ιστοσελίδα του Οργανισμού δεν παρουσιάζει «κανένα πρόβλημα και υπάρχουν μόνο μικρές καθυστερήσεις, στην διαδικασία υποβολής των αιτήσεων», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι φέτος πλην του μεγάλου αριθμού των παιδιών που θα ενταχθούν (100.000), αναμένεται να έχουν ρεκόρ και στις αιτήσεις. Συγκεκριμένα, από τις 131.000 που υποβλήθηκαν πέρυσι αναμένεται να ανέβουν πάνω από τις 140.000 φέτος.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, EETAA, ΡΕΚΟΡ, ΥΠΟΒΟΛΗ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!