ΕΕΤΑΑ επιβεβαίωνει aftodioikisi.gr: 100.000 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς -Έρχεται η προκήρυξη

Το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr επιβεβαίωσε με σημερινές δηλώσεις του στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Θόδωρος Γκοτσόπουλος. Όπως είπε, φέτος για φέτος εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»,  ύψους 205 εκ. ευρώ, και θα καλυφθούν 100.000 παιδιά ηλικίας έως 4 ετών,έναντι 92.000 πέρυσι.

Παράλληλα ο κ Γκοτσόπουλος προανήηγειλε ότι αναμένεται η ΚΥΑ με την προκήρυξη αναμενεται να εκδοθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας,  επισημαίνοντας ότι οι γονείς θα έχουν στη διάθεσή τους 15 ημέρες για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, αφού συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μεταξύ των οποίων και το εκκαθαριστικό της εφορίας.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Η ΕΕΤΑΑ ενημερώνει τις μητέρες να προετοιμαστούν ώστε όταν θα δημοσιευτεί η πρόσκληση μέσα στο μήνα να μπορέσουν, εντός της προθεσμίας που προβλέπεται, να καταθέσουν εγκαίρως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να είναι έγκυρες οι αιτήσεις τους.

Οι μητέρες θα πρέπει να έχουν:

— Την πράξη προσδιορισμού φόρου, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν καταθέσει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016 (1/1/2016 – 31/12/2016).

— Το προσωπικό ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

Όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση που θα αναρτηθεί εντός του Μαΐου στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr). Εκεί μπορούν να διαβάσουν όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη δράση.

«Η ενημέρωση και η συνεργασία όλων είναι απαραίτητες ενέργειες για την σωστή, γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση των διαδικασιών του προγράμματος για πρώτη φορά φέτος μέσα στον Ιούνιο. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», καταλήγει στην πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, EETAA, ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, 100.000 ΠΑΙΔΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!