ΕΑΠ: Τελευταίες μέρες αιτήσεων για νέο σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών με μειωμένα δίδακτρα - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
Back

ΕΑΠ: Τελευταίες μέρες αιτήσεων για νέο σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών με μειωμένα δίδακτρα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ξεκινά τις αιτήσεις φοίτησης στο Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών, «Σύγχρονες Τάσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση»

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021. Η 1η Ομαδική Σύγχρονη Συνάντηση (Τηλεδιάσκεψη) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαΐου και ώρες 18.00-21.00.

Για πληροφορίες για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Η Επιτροπή του προγράμματος, ενστερνιζόμενη τις ανάγκες και τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία από την πανδημία Covid-19, παρέχει μείωση με βάση τις πιο κάτω κατηγορίες συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Οι κατηγορίες συμμετεχόντων που επωφελούνται μείωσης διδάκτρων είναι οι πιο κάτω. Η μείωση, σε περίπτωση που κάποιος από τους ενδιαφερομένους εμπίπτει σε περισσότερες από μια κατηγορία, δεν λογίζεται αθροιστικά.

Κατηγορίες Συμμετεχόντων (385 ευρώ) (350 ευρώ) (445 ευρώ)
Οικονομική συμμετοχή προγράμματος ☑
Υφιστάμενοι φοιτητές προγραμμάτων του ΕΑΠ ☑
Απόφοιτοι προγραμμάτων του ΕΑΠ ☑
Άνεργοι ☑
Συμμετέχοντες σε αναστολή εργασίας ή σε κατηγορίες επαγγελμάτων που πλήττονται εξαιτίας της πανδημίας ☑
ΑΜΕΑ ☑
Πολύτεκνοι ☑
Αδέρφια ή συμμετοχή συγγενών πρώτου βαθμού ☑
Συμμετέχοντες που θα καταβάλουν εφάπαξ το ποσό διδάκτρων ☑

Η μείωση, σε περίπτωση που κάποιος από τους ενδιαφερομένους εμπίπτει σε περισσότερες από μια κατηγορία, δεν λογίζεται αθροιστικά. Επιπλέον, για τον 2ο κύκλο σπουδών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα δοθούν 5 (πέντε) πλήρεις υποτροφίες σε ανέργους. Ακόμη, θα χορηγηθούν 5 (πέντε) πλήρεις υποτροφίες σε κατηγορίες ευπαθών ομάδων, όπως Ρομά, Άστεγοι και πρώην φιλοξενούμενοι δομών παιδικής προστασίας. Οι προαναφερθείσες υποτροφίες χορηγούνται στα πλαίσια της συνεργασίας του ΕΑΠ με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας που στόχο έχει την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, την οποία βιώνουν άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!