Διαδικτυακά τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας λόγω πανδημίας

Το Δ.Σ του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου, αποφάσισε από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 να συνεχίσει την λειτουργία του μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας* λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει η πανδημία στη χώρα.

«Η υπηρεσία μας ως εγγυητής μιας απομακρυσμένης μεν, ποιοτικής δε διαδικτυακής διδασκαλίας έχει προετοιμάσει με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό τις αίθουσες του ωδείου από όπου οι καθηγητές με φυσική παρουσία θα συνεχίζουν να κάνουν τα μαθήματά με τους σπουδαστές τους διαδικτυακά. Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει και θα τροποποιηθεί μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις αν και όταν αυτό απαιτηθεί. Η ενημέρωση των μαθητών για τα διαδικτυακά μαθήματα θα γίνεται μέσω των καθηγητών τους και για το λόγο αυτό καλούνται άμεσα να έρθουν σε επαφή μαζί τους για τις πρώτες οδηγίες.», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΡΑΜΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!