Αιτήσεις εκπαιδευτικών στα Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία (διαδικασία)

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τοποθέτηση εκπαιδευτικών με θητεία στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, κατά το σχολικό έτος 2020-2021. Προς αυτό, δημοσιεύτηκε και η σχετική απόφαση σε ΦΕΚ, όπου περιγράφει τη διαδικασία.

Προκειμένου να υποβάλουν αίτηση, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), για τοποθέτηση με θητεία κατά το σχολικό έτος 2020-2021 σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ., οι εκπαιδευτικοί: Α. συνδέονται στο Μητρώο Ι.Ε.Π. και ενημερώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Πέρα από στοιχεία που εισήγαγαν κατά την εγγραφή και αναφέρονται στο άρθρο 2, ενημερώνουν υποχρεωτικά τα ακόλουθα: α. Πατρώνυμο, β. Κλάδος, γ. Ιδιότητα, δ. Α.Φ.Μ., ε. Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), στ. Ημερομηνία γέννησης, ζ. Σταθερό Τηλέφωνο, η. Κινητό Τηλέφωνο και θ. Πόλη. Επιπλέον ενημερώνουν προαιρετικά τα ακόλουθα: α. Διεύθυνση Κατοικίας, β. Ταχυδρομικός κώδικας, γ. Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, δ. Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) και ε. Όνομα skype. Β. Μεταβαίνουν στην τοποθεσία καταχώρισης των δικαιολογητικών και τα αναρτούν με τη μορφή ψηφιοποιημένων αρχείων. Τα δικαιολογητικά που αναρτώνται καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία προβλέπεται στην παρ. 6 του άρθρου 19 του ν. 4692/2020. Γ. Μεταβαίνουν στην τοποθεσία υποβολής της αίτησης και την υποβάλλουν, αφού δηλώσουν, με σειρά προτίμησης, τις σχολικές μονάδες όπου επιθυμούν να επιλεγούν και να τοποθετηθούν με θητεία. Μετά την υποβολή της αίτησης, ο εκπαιδευτικός λαμβάνει επιβεβαίωση υποβολής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία και τη μοριοδότηση, παρακάτω.

ΦΕΚ

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΦΕΚ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΡΟΤΥΠΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!