ΡΟΗ
προηγ επομ

203 υποτροφίες από το Ίδρυμα Ωνάση

Το Ίδρυμα Ωνάση, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και έγκρισης υποτροφιών, παρέχοντας συνολικά 206 υποτροφίες σε Έλληνες και αλλοδαπούς φοιτητές και επιστήμονες, για σπουδές και έρευνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και καλλιτεχνικών κλάδων.

Συνεπές στο σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα των εκπαιδευτικών υποτροφιών από το 1978, το Ίδρυμα Ωνάση συνδράμει και φέτος εκείνους που αρίστευσαν, ώστε να έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, να διακριθούν στον τομέα τους, να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Μέσα από την αδιάβλητη και αξιοκρατική διαδικασία, που ακολουθεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες, το Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση ενέκρινε για φέτος 206 υποτροφίες. Πιο συγκεκριμένα:

Α. Για σπουδές Ελλήνων στο εξωτερικό εγκρίθηκαν 96 υποτροφίες.

Αναλυτικότερα:

  • 41 υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές,
  • 55 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές.

Β. Για σπουδές Ελλήνων στην Ελλάδα εγκρίθηκαν 80 υποτροφίες.

Αναλυτικότερα:

  • 38 υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές,
  • 42 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές.

Γ. Για σπουδές και έρευνα Αλλοδαπών αποκλειστικά στην Ελλάδα και σε επιστημονικούς κλάδους σχετικούς με τον ελληνικό πολιτισμό –από την προϊστορία/αρχαιότητα έως και τη σύγχρονη Ελλάδα–, εγκρίθηκαν 30 υποτροφίες.

Αναλυτικότερα:

  • 10 υποτροφίες σε καθηγητές όλων των βαθμίδων,
  • 10 υποτροφίες σε μεταδιδακτορικούς ερευνητές,
  • 10 υποτροφίες σε υποψήφιους διδάκτορες.

Οι αλλοδαποί υπότροφοι προέρχονται από τις εξής χώρες: Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Τουρκία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν όλα τα αποτελέσματα των υποτροφιών, εισάγοντας τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ωνάση, www.onassis.org.

Με τις φετινές υποτροφίες, περισσότεροι από 7.000 φοιτητές και επιστήμονες, με τη στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, απέκτησαν τη δυνατότητα να συμβάλουν στην επιστήμη τους, να δημιουργήσουν στην τέχνη τους, να προσφέρουν στην κοινωνία και να διαγράψουν μια λαμπρή σταδιοδρομία.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, 203 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]