ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας στις 6/7 -Διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 3 Ιουλίου 2020 - 11:25
  • Comments Off

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκηρύσσει στάση εργασίας των εργαζομένων της Δυτικής Αθήνας την Δευτέρα 6 Ιουλίου από τις  7.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλληλεγγύης και συμπαραστασης στις  8.00  το πρωί στο Δημαρχείο της Αγίας Βαρβάρας.

Η ανακοίνωση:

H Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκηρύσσει, 4ώρη Στάση Εργασίας την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 για τους εργαζόμενους όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας από τις 7.00 π.μ. έως τις 11.00 το πρωί και Συγκέντρωση Αλληλεγγύης και Συμπαράστασης στις 8.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας.
Η κινητοποίηση αυτή πραγματοποιείται μετά από την απαράδεκτη, προκλητική και αντεργατική απόφαση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου να ασκήσει έφεση στην υπ' αριθμ.: 589/2020 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία μετατρέπονται σε Αορίστου Χρόνου οι συμβάσεις είκοσι επτά (27) εργαζομένων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.
Στόχος είναι να σταλεί το μήνυμα πώς δεν μπορούν να αμφισβητούνται οι θέσεις εργασίας και ο κάθε Δήμαρχος να διαγράφει το μέλλον εργαζομένων με το έτσι θέλω. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλύπτει συνδικαλιστικά αυτές τις κινητοποιήσεις και στέκεται με αλληλεγγύη στα αιτήματα των εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που ζητούν:

1. Σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με αίτημα την ανάκληση-αναίρεση
της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής κατά της υπ΄ αριθμ.: 589/2020
Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

2. Αποδοχή της υπ΄ αριθμ.: 589/2020 Απόφασης του Μονομελούς
Πρωτοδικείου για μονιμοποίηση των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές του
Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!