Ζωντανεύει τα «Ολυμπιακά κουφάρια» του κλειστού Αγριάς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στην έγκριση κονδυλίου ύψους 400 χιλ. ευρώ προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για το έργο «Κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς» που εγκαταλειμμένο όπως ήταν απειλούσε με περιβαλλοντική μόλυνση την περιοχή αλλά και την αισθητική της υποβάθμιση.

Το έργο που υλοποιείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι ένα από τα πολλά αθλητικά έργα του προγράμματος «Ελλάδα 2004», τα οποία εγκαταλείφθηκαν λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Όπως δήλωσε ο κ.Αγοραστός «Σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και το Δήμο Βόλου τρέξαμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορέσει το έργο αυτό να προχωρήσει. Έτσι εντάξαμε την ολοκλήρωση των εργασιών στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να μπορούν οι πολίτες της περιοχής να βρίσκουν διεξόδους και να αθλούνται, καθώς ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κοινωνικό αγαθό».

Πλέον μετά την έγκριση αυτή το έργο μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!