Υποψήφιος για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο Γ. Αβραμίδης

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Αβραμίδης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του «Πρώτη δύναμη για τη Μακεδονία».

«Προχωράμε ουσιαστικά ως ανεξάρτητη κίνηση πολιτών. Είμαστε απολύτως αδέσμευτοι. Οι πολίτες που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους» τόνισε ο κ. Αβραμίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και ανέφερε ότι 15 κινήματα έχουν ανακοινώσει τη στήριξή τους στον συνδυασμό.

«Μας ενώνει η πατριωτική μας στάση στο σκοπιανό ζήτημα. Όχι απλά είμαστε αντίθετοι στη συμφωνία των Πρεσπών και τη σύνθετη ονομασία αλλά θα στηρίξουμε τον αγώνα και θα αγωνιστούμε και εμείς για την ακύρωση της συμφωνίας, είτε με τη διενέργεια δημοψηφίσματος είτε με οποιοδήποτε πρόσφορο πολιτικό ή νομικό μέσο» ανέφερε. Προσέθεσε ότι ήδη αναπτύσσονται τέτοιες πρωτοβουλίες και εκτίμησε ότι η συμφωνία των Πρεσπών «είναι αντίθετη με τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και του ελληνικού έθνους».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!