Χατζηδιάκος VS ΣΔΟΕ: Αποκαταστήστε το όνομά μου, αλλιώς… μήνυση!

Άλλος ένας αιρετός, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, μετά τους δημάρχους Θερμαϊκού και Νέαπολης – Συκεών, στέλνει εξώδικο διαμαρτυρία για τη «λίστα των 105» του ΣΔΟΕ. Αυτή τη φορά, όμως, όχι στην εφημερίδα «Έθνος» για το δημοσίευμά της «Το μεγάλο φαγοπότι», αλλά στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΣΔΟΕ Νοτίου Αιγαίου, που εδρεύει στην Ρόδο. Ο αντιπεριφερειάρχης (το όνομά του περιλαμβάνεται στη «λίστα των 105»), δικηγόρος ων, χαρακτηρίζει ως παράνομη τη δημοσιοποίηση και σημειώνει ότι ποτέ δε διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα, και ζητεί από το ΣΔΟΕ την αποκατάσταση της αληθείας, αλλιώς θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Διευκρινίζω ότι κατά την διάρκεια της 14ετούς θητείας μου στο δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης, είτε ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, είτε ως Αντινομάρχης Πρωτογενούς Τομέα, είτε ως Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, ουδέποτε διαχειρίστηκα δημόσιο χρήμα και επομένως δεν εμπίπτω στην κατηγορία των πολιτικών προσώπων που ελέγχονται για δήθεν “παράνομο πλουτισμό”.

»Επειδή ο τρόπος με τον οποίο διέρρευσαν τα άνω δημόσια έγγραφα που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα, πριν καν γνωστοποιηθούν στον ελεγχόμενο είναι προφανώς παράνομος».

Δηλώνει ότι είναι στη διάθεση του ΣΔΟΕ για να παράσχει «κάθε μορφής στοιχεία, εξηγήσεις, που αφορούν την φορολογική και περιουσιακή μου κατάσταση, θεωρώντας ότι οι φορολογικοί και κάθε μορφής έλεγχοι είναι όχι απλώς θεμιτοί και ευπρόσδεκτοι αλλά και επιβεβλημένοι» και καλεί το Σώμα να του γνωστοποιήσει «άμεσα εγγράφως αν ο έλεγχος που διενεργείται στην Υπηρεσία σας αναφέρεται στην επαγγελματική μου ιδιότητα ως δικηγόρου και όχι στις ιδιότητές μου ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Αντινομάρχη Δωδεκανήσου και τώρα Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου».

«Σε περίπτωση αρνήσεως σας θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου από την άνω κατάφορη προσβολή της προσωπικότητάς μου», καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.

Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

 

Διαβάστε επίσης:
Εξώδικο δημάρχου Κορδελιού κατά «Έθνους» για το «μεγάλο φαγοπότι»
Εξώδικο και από Δανιηλίδη στο «Έθνος» για τη «λίστα των 105»
Φιλίππου: Δεν περιλαμβάνομαι σε καμία λίστα, λέει το ΣΔΟΕ
Καραμπατζός: Δεν έχω να κρύψω τίποτε από το ΣΔΟΕ
«Black list» 105 αιρετών από το ΣΔΟΕ
Δήμαρχοι κρύβουν τα «πόθεν έσχες» τους
Ρουπακιώτης: Υπάρχει νόμος για αρχειοθέτηση ανώνυμων καταγγελιών

Stop στην έρευνα ανώνυμων καταγγελιών από το ΣΔΟΕ

Στασινόπουλος: Το ΣΔΟΕ θα συνεχίσει τους ελέγχους στους αιρετούς
Καστανίδης: Να ποιοι αιρετοί αρνούνται δημοσιοποίηση «πόθεν έσχες»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΣΔΟΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ, Π.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση