Ξαναλειτουργεί από 9 Ιουνίου το γραφείο πολεοδομίας Πόρου

Στη διάθεση των πολιτών θα είναι και πάλι, από τις 9 Ιουνίου, το γραφείο Πολεοδομίας Πόρου, με απόφαση της νομαρχίας Πειραιά. Το γραφείο στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό και στεγάζεται σε νέο αναβαθμισμένο χώρο, επί της οδού δημοσθένους 31, στον Πόρο.

Ηδη, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες (εγκατάσταση δικτύου και υλικοτεχνικού εξοπλισμού) και αναμένεται η σύνδεση με το «Μίνι Σύζευξις», ώστε πολύ σύντομα το γραφείο να μπορεί να κάνει χρήση της e-πολεοδομίας μέσω του προγράμματος της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Με τη χρήση της e – πολεοδομίας συρρικνώνονται και αντικαθίστανται οι χειρόγραφες διαδικασίες με ηλεκτρονικές και περιορίζεται η ανάγκη της φυσικής παρουσίας του πολίτη στους χώρους των δημοσίων υπηρεσιών.

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε ισόγειο χώρο διευκολύνει την πρόσβαση ΑμεΑ, ενώ εκτός από το μόνιμο προσωπικό που το στελεχώνει, για την εξέταση των φακέλων των οικοδομικών αδειών θα μεταβαίνει εκεί, όσες φορές απαιτείται, κλιμάκιο μηχανικών της διεύθυνσης Πολεοδομίας, προκειμένου οι πολίτες να μην απαιτείται να μεταβαίνουν στην κεντρική υπηρεσία στον Πειραιά και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία. Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας του Γραφείου είναι 22980 24444 και 22980 24445.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!