Ξανά υποψήφιος στον Πειραιά ο Γιάννης Μίχας - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
18
Ιανουάριος
Back

Ξανά υποψήφιος στον Πειραιά ο Γιάννης Μίχας

Την εκ νέου υποψηφιότητά του στον Πειραιά ανακοίνωσε με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αξία». Έτσι, μετά τους Νικήτα Κακλαμάνη και Παναγιώτη Φασούλα και ο Γιάννης Μίχας δηλώνει την προτίμησή του στην αυτοδιοίκηση και δεν μεταπηδά στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης και της απάντησης είναι το εξής:

Ερ. Ο δήμαρχος της Αθήνας, δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Το ίδιο και ο Παναγιώτης Φασούλας στον Πειραιά. Ο Γιάννης Μίχας θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του νομάρχη Πειραιά;

Απ. Η μέχρι σήμερα διαδρομή μου, από το συνδικαλιστικό κίνημα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά μέχρι και τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, φανερώνει ότι για μένα η πεμπτουσία της πολιτικής ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο αγώνας στο πλευρό των πολιτών. Όχι αποστασιοποιημένα, αλλά στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο μετερίζι των διεκδικήσεων. Αυτή η επιλογή ζωής, που δεν την αλλάζω με τίποτε, νομίζω ότι μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο μέσα από την αυτοδιοίκηση που είναι το ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας μας, εκεί που όλοι και όλα κρίνονται καθημερινά στο στίβο της καθημερινότητας από τους πολίτες. Η απάντησή μου λοιπόν στην ερώτησή σας βγαίνει εύκολα και αυθόρμητα. Αυτοδιοίκηση και πάλι αυτοδιοίκηση.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!